Palvelumme

TAVARAT SIISTISTI PERILLE TEIDÄN TAI

MEIDÄN AUTOILLAMME

AMMATTILAISET KUSKIT JA LAADUKKAAT KULJETUSPALVELUT

Tarjoamme palveluna esimerkiksi kuljetusyrityksille ammattitaitoisia kuljettajiamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kuljettajamme ovat kokeneita konkareita ja tuntevat eri logistiikkaterminaalien käytännöt. Meillä on kalustona vähäpäästöiset pakettiautot ja kielitaitoisilla kuskeillamme on myös C-kortit ja tuntemusta mm. eri terminaalien käytännöistä.

Kuljettajamme ajavat asiakkaan kalustolla terminaaliin ja suorittavat lastauksen sekä tavarantoimituksen. Myös jakeluasiakkaat hoituvat ja varastonoudot terminaaleihin. Kuskimme osallistuvat niin kuorman lastaukseen kuin purkuunkin. Kuljettajamme ovat käytettävissä lämmin- ja kylmäkuljetuksiin.

Kaikki kuljettajamme pärjäävät hyvin suomen kielellä ja pystyvät kommunikoimaan myös englanniksi.

Kuljetuspalvelut

Saat meiltä kuljetuspalvelun esimerkiksi jakelu- ja noutopalveluna. Meillä on käytössämme vähäpäästöinen ja moderni kalusto.

Suoritamme terminaalikuljetuksia ja ihan päivittäistä tavarantoimitusta sekä pakettien noutojakeluja.

ARVOMME JA ASIAKASLUPAUKSEMME

Meidän tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas ja tähtäämme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Uskomme, että saavutamme tavoitteemme aikatauluja kunnioittamalla, täsmällisyydellä ja hyvällä kommunikoinnilla.

Kuljetusalalla toimitaan aina aikataulujen puitteissa. Siksi täsmällisyys on yksi perusarvoistamme ja liittyy osana laadukkaaseen kuljetukseen.
 Lupaamme myös toimittaa tavarat siististi perille!

Panostamme aina:

Vahvuuksiamme ovat:

Nimetön suunn.malli (4)